Wednesday, February 22, 2006

"Valsspeler" op NUL gezet

Vandaag kwam ik erachter dat ik zowaar een plaatsje gestegen was, maar ik had nog niemand ingehaald. Dit kan alleen betekenen dat er iemand van de lijst is gehaald. Nader onderzoek wees uit dat een Fin op Nul is gezet. Dit gezelschap was in zeer korte tijd naar plaats 26 gegaan met maar liefst 61581 ingevoerde biljetten. Dat was al zeer opvallend, en hij had ook verschillende hits in series gehad.
Avij, de man achter "de knoppen van EBT", gaat altijd heel zorgvuldig met deze personen om, na meerdere waarschuwingen worden deze lui uit het systeem gehaald.
Helemaal schoon krijg je het systeem nooit, maar dit laat je wel zien dat er hard aan gewerkt word om exessen eruit te krijgen. Een pluim voor Avij en de rest.

Vandaag had ik ook weer een biljet gevonden die al eerder is ingebracht door Geurtje in Amstelveen. Het is ons tweede hit met elkaar. helaas nog geen 'heen en weertje'
Het viel me op dat we de hitratio van heel EBT met maar liefst 3.25 punten naar beneden is gegaan. Waarschijnlijk heeft het nul zetten van de valsspeler hier iets mee te maken. Valsspelers voeren nl veel in en hebben een relatief hoog hitratio.

Hitratio van heel EBT staat nu op 323.76. Ik sta nu op 226.06 :-)



Een kleine edit. Niet Avij is aan het opschonen, maar zijn 'handlanger' Nerzhul heeft de bezem in de hanbd genomen, vtm (64307 biljetten) Midge-ure (62197 biljeten) en Reiss (11071 biljeten) zijn ook op nul gezet. Nerzhul keep up the good work

2 comments:

Anonymous said...

De Potugees die je noemt, blijkt een gewaardeerde fin te zijn svp herzien.

Anonymous said...

De Portugees die je noemt blijkt een gewaardeerde Fin te zijn. svp aanpassen.